Anasayfa Haber Bülten ASUS, ESR3-515-X3 Açık Sınır Sunucusunu Duyurdu

ASUS, ESR3-515-X3 Açık Sınır Sunucusunu Duyurdu

asus ESR3-515-X3

ASUS, ESR3-515-X3 adlı açık sınır sunucusunu duyurdu. Bu yeni nesil sunucu, OCP Telco Project tarafından yürütülen OCP openEDGE alt projesi ile uyumlu. Açık teknolojilerin kullanımı hızla arttıkça, ASUS da modern veri merkezlerinin altyapılarını ölçeklendirilebilir yapılandırmalar ve tasarımlarla büyütmesine yardımcı olmayı sürdürüyor. ASUS, sunucularının pazarda sürekli artan ihtiyaçlara ve beklentilere ortak çalışmaya açık bir yaklaşımla karşılık vermesi için çalışıyor.

Sınırda yüksek performanslı işlem gücü

ASUS ESR3-515-X3 açık sınır kasa yapısında beş adet kızağa destek veriyor. Kızaklardaki en önemli gelişme, 3. Nesil Intel Xeon Scalable işlemcilere ve geleceğe yönelik SSD teknolojisi ESDSFF E1.S’e destek verilmesi. Yeni nesil işlemcilerin yanı sıra GPU, FPGA ve FEC hızlandırıcıları için OCP 3.0 NIC desteği ve PCI Express® 4.0 x16 yuvası gibi diğer gelişmelerle sınırda çalışan çeşitli gerçek zamanlı uygulamalarda avantaj sağlanıyor. Gelişmiş soğutma sistemi sayesinde yüksek TDP’li işlemciler ve çeşitli hızlandırıcılar aynı anda kullanılabiliyor.

Açık sınır sunucu kasası birden fazla kızak yapılandırmasına destek vererek çeşitli telekomünikasyon iş yüklerindeki ihtiyaçları karşılıyor. Bu tasarım ayrıca 5G RAN ve MEC (Multi-access Edge Computing – Çoklu Erişimli Sınır Bilişim) uygulamaları için de son derece uygun. Kompakt ve derin olmayan (440 x 430 x 130,5 mm) yapı, erişimi kolay ön panel tasarımı ve güç kaynağı ile sınır ağ ortamlarında kurulum da kolaylaşıyor.