Anasayfa Haber Opera, Kripto Tarayıcı Uygulamasını Yayınladı

Opera, Kripto Tarayıcı Uygulamasını Yayınladı

Opera Kripto Tarayıcı

Opera, yerleşik bir kripto cüzdanı, kripto para birimi/NFT değiş tokuşlarına kolay erişim, merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) için destek ve daha fazlası gibi özellikler sunan Web3 “Kripto Tarayıcısını” beta sürümünde yayınladı.

Sunulan önemli özelliklerden biri, başlangıçtan itibaren Ethereum, Bitcoin, Celo ve Nervos dahil olmak üzere blok zincirlerini destekleyecek yerleşik emanetsiz cüzdan. Ayrıca Polygon ve diğerleri ile ortaklıklar duyuruldu. Buradaki fikir, üçüncü taraf cüzdanları kullanma seçeneği ile herhangi bir uzantıya ihtiyaç duymadan kriptonuza erişmenize izin vermek. Kripto para birimlerini yetki üzerinden kripto para birimine satın alabilir, kriptoyu doğrudan cüzdan içinde değiştirebilir, gönderip alabilir ve cüzdan bakiyenizi kontrol edebilirsiniz. Hatta uygulama, kopyaladığınız/yapıştırdığınız zaman diğer uygulamaların veri alamamasını sağlayan güvenli bir panoya da sahip.

Sağlanan diğer bir birincil işlev, kripto meraklıları arasında yeni ve hareketli bir şey olan blok zinciri tabanlı merkezi olmayan internet olan Web3’ü desteklenmesi. Opera, blok zincir şifreleme yoluyla ekstra güvenlik sağlamanın yanı sıra, kullanıcıların GameFi gibi her türlü metaverse’de oynarken kazanabileceğiniz şeylere erişmelerine izin veriyor. Opera’ya göre, aynı zamanda Web3 becerilerinizi geliştirmenize izin veren en son blok zincir haberlerini içeren bir kripto Köşesi de sunuluyor.

Opera Crypto Browsser beta olarak Windıws, Mac ve Android için mevcut durumda.