Anasayfa Haber LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Çıkış Tarihi Belli Oldu

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Çıkış Tarihi Belli Oldu

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Çıkış Tarihi

Warner Bros. Games tarafından daha önce ertelenen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga için net bir çıkış tarihi verildi. Buna göre, oyun PC ve konsollar için 5 Nisan tarihinde piyasaya sürülecek. TT Games ve WB Games bu duyuruyu kutlamak için oyunun yeni dövüş mekaniklerini gösteren yeni bir oyun genel bakış fragmanı yayınlamayı da ihmal etmedi.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Çıkış Tarihi 5 Nisan Olarak Duyuruldu

LEGO Star Wars: Skywalker Saga’nın en yeni fragmanı, yeni savaş mekaniği, çok çeşitli karakterler ve karakter sınıfları ve keşfedilecek uçsuz bucaksız bir galaksiyi gösteriyor. Diğer LEGO oyunları gibi hikaye daha mizahi bir şekilde anlatılacak ve Skywalker Saga’daki 9 filmin tümünü içerecek.

LEGO Star Wars: Skywalker Saga ayrıca Mumble Moduna sahip olacak. Sadece LEGO oyunlarıyla getirilen ticari marka mizahına ayak uydurmak için Mumble Mode, tüm sesleri mırıldanmalarla değiştiriyor. Bu klasik LEGO Star Wars hayranlarının değiştirmekten mutlu olacağı bir seçenek.

Oyuncular, destan boyunca rotalarını çizmek için holo projektörlerindeki galaksi haritasını kullanarak uzayı geçebilecek ve yol boyunca keşfedilecek gezegenlerin aşamalı olarak kilidini açabilecek. Uzay yolculuğu sırasında oyuncular, Millennium Falcon, Imperial TIE savaşçıları, Rebel X-wings ve daha pek çok efsanevi araçla düşman gemilerine karşı kahramanca it dalaşmalarına katılabilecekler.

Keşif, oyuncuları Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid ve Protocol Droid dahil olmak üzere bir dizi karakter sınıfında yeni özelliklerin ve yükseltilmiş yeteneklerin kilidini açan Kyber Bricks’i keşfettikçe de ödüllendirecek. Oyuncular Darth Vader, Leia, Yoda, Boba Fett, Darth Maul gibi ikonik karakterleri ve dokuz filmden üç yüzün üzerinde kilidi açılabilir karakteri ücretsiz oyun modunda oynamalarına ve eğlenceli yeni maceralar yaratmalarına izin verecek.

Oyunun PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC (Steam) platformlarına geleceğini de belirtelim.