Anasayfa Haber Elden Ring Ana Görev Süresi Açıklandı

Elden Ring Ana Görev Süresi Açıklandı

Elden Ring

From Software, uzun zamandır beklenen Elden Ring oyunun geliştirme sürecini tamamladığını ve onay için bir ana sürümün sunulduğunu doğruladı. Ancak geliştirici ekip, şu anda çeşitli güncellemeleri ve optimizasyonları içerecek olan bir ilk gün yaması üzerinde çalıştıkları için iş tamamen bitmiş sayılmaz.

GameSpot’un haberine göre, Elden Ring’in geliştirme sürecinin tamamlandığı Taipei Game Show sırasında doğrulandı. Bununla birlikte bu etkinlikte, Elden Ring’in ana görev serisini bitirmenin ne kadar süreceği de paylaşıldı. Yapımcı Yasuhiro Kitao, oyun süresinin bir dizi faktöre bağlı olarak değişeceğini belirtmekle birlikte, ana görev serisinin yaklaşık olarak 30 saat süreceğini ifade etti.

Yapımcı Yasuhiro Kitao oyun süresi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu, oyuncuya göre önemli ölçüde farklılık gösterecektir. Ancak geliştirme sırasında belirlenen hedefler açısından fikir, ana rotanın yaklaşık olarak 30 saat içinde tamamlanabilmesi gerektiğidir. Oyun bir bütün olarak oldukça büyük ve onlarca saat daha oynanabilirlik içeriyor, ama sadece ana rotadan bahsediyorsak, bundan daha uzun sürmemeli.” dedi.

Birkaç hafta önce karakter oluşturma ekranı sızdırılan Elden Ring’in ilk gün yamasına gelince, From Software, ağ testinden gelen geri bildirimlere dayalı güncellemeler ve optimizasyonlar dışında yamaya nelerin dahil edildiğine dair ayrıntıları açıklamadı.

Elden Ring, 25 Şubat’ta PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC platformları için piyasaya sürülecek.