Anasayfa Haber Dying Light 2, En Az 5 Yıl Boyunca İçerik Güncellemesi Alacak

Dying Light 2, En Az 5 Yıl Boyunca İçerik Güncellemesi Alacak

Dying Light 2

Oyun geliştiricisi Techland, Dying Light 2 için piyasaya sürüldükten sonraki ilk beş aylık yol haritasını gösteren ve önümüzdeki beş yıllık planları kabataslak bir şekilde gözler önüne seren bir paylaşım yaptı.

Dying Light 2 için planlanan çıkış sonrası içerik güncellemelerinin ilki, Şubat ayı içerisinde yayımlanacak olan ve oyundaki gruplardan ilham alınarak tasarlanan bazı kıyafetleri içeren bir dizi ücretsiz DLC olacak.

Mart ayı içerisinde oyuna bir dizi meydan okuma eklenecek. Nisan ayında “Mutasyona Uğramış Enfekte” adı altında bazı etkinlikler başlayacak. Mayıs ayı içerisinde ikinci bir meydan okuma serisi oyuna eklenecek.

Nihayet Haziran ayında ise oyunun ilk hikaye DLC’si oyuncuların beğenisine sunulacak. Bununla birlikte Techland’in yaptığı paylaşımda, oyun için ikinci bir hikaye DLC’sinin daha planlandığı görülüyor. Ancak ikinci hikaye DLC’sinin ne zaman çıkarılacağına dair bir bilgi paylaşılmamış. Ayrıca tahmin edebileceğiniz gibi, hikaye DLC’lerinin ücretli olacaklarını olacaklarını da belirtelim.

Dying Light 2 için beş yıldan uzun bir süre içerik desteği sağlanacağının belirtildiği bu paylaşımda, bu zaman dilimi içerisinde oyuna yeni silahlar, düşmanlar, hikayeler, etkinlikler ve ücretsiz ve ücretli DLC’lerden meydana gelen çok sayıda içeriğin ekleneceği ifade ediliyor.