Anasayfa Haber Lenovo Legion Y90’nin Çift Fanlı Soğutma Sistemi Gösterildi

Lenovo Legion Y90’nin Çift Fanlı Soğutma Sistemi Gösterildi

Lenovo Legion Y90

Lenovo, yakın zamanda çıkacak olan Lenovo Legion Y90 oyun telefonunun çift fanlı soğutma sistemini gösteren kısa bir tanıtım videosu paylaştı.

Oyun telefonunun arka kısmının göründüğü bu videoda, çift fanlı soğutma sisteminin nasıl çalıştığı gözler önüne seriliyor.

Lenovo, GSM Arena tarafından paylaşılan habere göre 180,65 cm³/s hava akışı sağlamak için iki fanın birleştiğini ifade ediyor. Ancak tam olarak ne kadar etkili olduğunu bilmedikleri takdirde, bu hava akışı miktarı son kullanıcılar için pek de bir şey ifade etmeyecek. Yine de oyun telefonunun iki fiziksel fana sahip olmasının soğutmaya zarar vermeyeceği tahmin ediliyor.

Lenovo Legion Y90’nın bu ay içinde 6,92 inç boyutunda, 144 Hz yenileme hızı ve 720 Hz’e kadar dokunuş örnekleme hızına sahip bir E4 AMOLED ekran ile çıkması bekleniyor. Oyun telefonu söylentiye göre 18 GB RAM’e sahip olacak ve bir Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti barındıracak. Ayrıca telefonun 512 GB’lık depolama alanından 4 GB kullanılarak RAM miktarının 22 GB’a çıkartılabileceği belirtiliyor.

Lenovo Legion Y90 oyun telefonunun birkaç gün önce sızdırılan tüm teknik özelliklerine burada yer alan haberimizden göz atabilirsiniz.