Anasayfa Haber RTX 3050 Destekli Game Ready 511.32 Sürücüsü Çıktı

RTX 3050 Destekli Game Ready 511.32 Sürücüsü Çıktı

Geçtiğimiz haftalarda 511.23 sürümlü GeForce Game Ready sürücüsü God of War, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Hitman III, The Anacrusis, GRIT ve Monster Hunter Rise gibi birçok oyuna optimizasyon getirmişti. Yeni 511.32 WHQL sürücüsü ise yeni satışa çıkan GeForce RTX 3050 ekran kartına destek getiriyor.

Yeni sürümle birlikte herhangi bir hata çözümü göremiyoruz. Ancak NVIDIA bilinen sorunların bir listesini yayınladı ve bu hatalar önümüzdeki sürücülerle giderilecek. 511.32 WHQL sürücüsü tüm kullanıcılara görünmeyebilir zira yeni GPU’ya destek eklemek üzere hazırlandı.

Bilinen Windows 10/11 Sorunları

  • Windows11/Far Cry 6: Karşılaştırmada ve oynanışta geometrik bozulma meydana gelmesi.
  • NVIDIA Ampere: GPU bir HDMI 2.1 ses/video alıcısına bağlıyken ve Dolby Atmos oynatılırken ses düşmeleri.
  • Deathloop/HDR: Windows HDR etkinken oyunda TDR hatası veya bozulma meydana gelmesi. Bu sorun oluşursa Windows HDR ayarını değiştirin.
  • Sonic & All-Stars Racing Transformed: Oyuncuların suyun içinden geçtiği parkurlarda çökme yaşanması.
  • NVIDIA Advanced Optimus/NVIDIA Kontrol Paneli: Ekran çoklayıcı türünü “dGPU” olarak ayarladıktan sonra, ayarın yeniden başlatma veya S4’ten devam ettirme sonrasında silinmesi.
  • NVIDIA Görüntü Ölçekleme/Masaüstü: Masaüstüne Görüntü Ölçekleme uygulandığında, cold boot sırasında ekranın sol üst köşeye taşınması. NVIDIA Image Scaling’i masaüstüne uygulamayın zira özellik yalnızca video yükseltme veya ölçekleme çözünürlüğüyle çalışmayan oyunlar için tasarlandı.
  • NVIDIA Görüntü Ölçeklendirme/DirectX 11 video uygulamaları: Görüntü Ölçekleme etkinleştirildiğinde oynatılan videonun bozulması veya bir HDR geçişi gerçekleştirildikten sonra sistemin askıda kalması.