Anasayfa Oyun Hediyeli Canlı Yayın! ESO Legacy of the Bretons Yeniliklerini Konuşuyoruz

Hediyeli Canlı Yayın! ESO Legacy of the Bretons Yeniliklerini Konuşuyoruz

Elder Scrolls Online’ın yeni genişleme paketi olan Legacy of the Bretons duyuruldu. Biz de canlı yayında bu yeni ek pakete değiniyor ve yeniliklerden bahsediyoruz. Bol konuklu, bol hediyeli canlı yayını kaçırmayın.

“ESO’nun 20 milyonu aşkın oyuncusu ortaçağ kültürü ve mimarisiyle dolu, görkemli kaleler ve heyecan verici turnuva alanlarıyla kaplı cennet gibi bir adayı deneyimleyecek. Bu yılki bölümün hikâyesi, politik entrikalara odaklanacak. High Isle da Three Banners War’a son verecek barış müzakereleri için ittifak temsilcilerinin gelebileceği mükemmel bir mekân. Zirveyi düzenleyen Society of the Steadfast olsa da oyuncular Ascendant Order’a ve kaotik planlarına karşı dikkatli olmalı.

Daha önce keşfedilmemiş bir bölge olan Systres Takımadası’nda Akdeniz’in göz kamaştırıcı rüzgârlı sahillerinden esinlenildi. Hem insanların, hem elflerin soyundan gelen Bretonların vatanı olan büyüleyici High Isle diyarı da burada yer alıyor. Elitler feodal bir topluluk olan Gonfalon Bay’de yaşıyor. Burası High Isle’daki tüm politikanın merkezi. Merhametsizlik burada en önemli erdemlerden biri.

Oyuncuların arkalarını kollamaları gerek! Geçtiğimiz yıl ESO oyunculara Yoldaşları getirdi. 2022’de de ZeniMax Online Studios bu sistemi geliştirecek. Oyuncular iki yepyeni yoldaşa; sokaklarda büyüyen ve büyüye ilgi duyan bir Khajiit olan Ember ve oyunculara yardımcı olmayı görev bilen heyecanlı bir şövalye olan Breton Isobel’e erişebilecek.”