Anasayfa Haber Horizon Forbidden West İçin PS4 Oynanış Videosu Paylaşıldı

Horizon Forbidden West İçin PS4 Oynanış Videosu Paylaşıldı

Horizon Forbidden West

Guerrilla Games, 2017 yılında PlayStation 4 için çıkarttığı Horizon Zero Dawn oyununun devamı olan Horizon Forbidden West oyununun geliştirme sürecinin tamamlandığını resmi Twitter hesabından duyurdu. Böylece oyunun planlanan 18 Şubat çıkış tarihinde geleceği de kesinleşmiş oldu.

Ayrıca GameSpot hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 için piyasaya sürülecek olan Sony’nin özel oyununun ilk kez bir PlayStation 4 konsolundaki oynanış görüntüleri de yayınlandı. Bir PlayStation 4 Pro’dan alınan kısa oyun içi görüntülerde, oyunun PlayStation 5’e kıyasla daha güçsüz donanımda stabil bir şekilde çalışması için grafiksel açıdan biraz taviz verildiği görülüyor.

Bununla birlikte Aralık ayı içerisinde de oyunun PlayStation 4 versiyonundan alınmış ekran görüntüleri paylaşılmıştı. Ayrıca Game Informer, birkaç hafta önce Horizon Forbidden West için yayımladığı ön incelemede, oyunun ilk oyuna kıyasla daha iyi yan görevlere sahip olacağını ve bu yan görevlerin daha iyi ödüller sunacağını ifade etmişti.

Bu arada yine birkaç hafta önce Horizon Forbidden West’in oynanabilir PlayStation 4 versiyonunun sızdırıldığı ortaya çıkmıştı. Oyunun PlayStation 4 versiyonundan alındığı anlaşılan görseller sosyal medyada paylaşılmaya başlanmış ve Sony tarafından paylaşılan tüm bu görüntülere telif hakkı ihtarında bulunulmuştu.