Anasayfa Haber Realme Pad İçin Android 12 Güncellemesi Onaylandı

Realme Pad İçin Android 12 Güncellemesi Onaylandı

realme logo

Realme Pad Android 12 güncellemesi için yeşil ışık yakıldı. Firma güncellemenin geleceğini doğruladı ve planlamalar başladı.

Realme, geçtiğimiz Eylül ayında Realme Pad tablet modelini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Bu süreçte tablet kutu içerisinden Android 11 sürümüyle çıkış yapmıştı. Haliyle kullanıcılar Android 12 güncellemesi için birçok soru iletti. Sorulara cevaben bir firma çalışanı Android 12’nin Realme Pad’e gelmeyeceğini söylemişti.

Sonuç itibariyle istediğini alacak olan kullanıcıların bir süre beklemesi gerekecek. Şirket Realme Pad Android 12 güncellemesi için çalışmalarını 2022’nin 3. çeyreğinde tamamlayacak. Net tarih olmamakla birlikte Temmuz – Eylül dönemi içerisinde güncellemenin servis edileceği belirtilmiş. Ayrıca Android 12’nin gelecek son güncelleme olup olmayacağı da henüz bilinmezliğini koruyor. Zira Android 13’ün gelip gelmeyeceği henüz kesin değil.

realme Pad

Realme, Android 12’nin kayan ekran görüntüleri, özel tek elle kullanım modu ve geliştirilmiş widget’larla Realme Pad’e gelişmiş bir kilit ekranı ve bildirim kullanıcı arayüzü getireceğini açıkladı. Ek olarak şirket Realme Pad’e üç yıllık güvenlik güncellemesi sağlayacağına dair söz verdi. Güncellemelerin ne sıklıkla yayınlanacağı ise henüz belirsiz.