Anasayfa Haber WhatsApp Beta Güncellemesiyle Topluluk Özelliği Duyuruldu

WhatsApp Beta Güncellemesiyle Topluluk Özelliği Duyuruldu

WhatsApp beta Android 2.22.4.9 ile WhatsApp topluluklar özelliği geliyor
WhatsApp beta Android 2.22.4.9 ile WhatsApp topluluklar özelliği geliyor

WhatsApp beta Android 2.22.4.9 sürümüyle birlikte topluluk menüsü hakkında gelişmeler ortaya çıktı. Güncellemenin akıbeti ise henüz bilinmiyor.

Meta’nın (eski adıyla Facebook) sahibi olduğu WhatsApp her geçen gün gelişmeye devam ediyor. İçerisinde arama, videolu arama, durum paylaşımları gibi özellikler barındıran mesajlaşma uygulamasının beta programı kapsamında WhatsApp Toplulukları özelliğinin geleceği duyuruldu.

WhatsApp beta Android 2.22.4.9 sürümü haber niteliği taşıyor

Gelecekteki bir güncellemede topluluklarınızı ve belirli bir topluluğa dahil olan tüm grupları görebileceğiniz yeni bir yer olan Topluluk Ana Sayfası hakkında haberler yayınladıktan sonra, WhatsApp şimdi WhatsApp Topluluklarına yeni bir giriş üzerinde çalışıyor.

WhatsApp beta Androşd 2.22.4.9 güncellemesi
WhatsApp beta Androşd 2.22.4.9 güncellemesi

Bu ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, WhatsApp Toplulukları sayesinde gruplarınızı bir araya getirebilir, kolayca yönetebilirsiniz. Tüm üyelere mesaj gönderip güncel tutarak herkese aynı anda ulaşabilirsiniz.

Topluluk özelliğinin akıbetinin belli olmadığını tekrar hatırlatalım. Duyurulmuş bir çıkış tarihi yok. Sadece 2.22.4.9 sürümüyle birlikte özelliğin geleceğine dair ön bir haber verildiğini biliyoruz. Dolayısıyla ne zaman geleceğini kestirmek güç görünüyor. Gelecek günlerde hep birlikte özelliğin eklenip eklenmediğini göreceğiz.