Anasayfa Haber Bir It Takes Two Filmi veya Dizisi Yolda

Bir It Takes Two Filmi veya Dizisi Yolda

It Takes Two

Oyun geliştiricisi Hazelight Studios’un, popüler co-op macera oyunu It Takes Two’nun potansiyel bir film veya televizyon uyarlamasını geliştirmek için prodüksiyon şirketi dj2 Entertainment ile birlikte çalıştığı bildiriliyor. GameSpot’un haberine göre, It Takes Two ile ilgili bu iş birliği ve uyarlama haberleri, ilk olarak Variety tarafından paylaşıldı.

Hazelight’ın kurucusu ve kreatif direktörü Josef Fares, “It Takes Two’da dünyayı ve hikayeyi yaratmak benim ve ekibim için çok eğlenceliydi. Birçok çılgın karakterin ve aynı derecede çılgın kooperatif aksiyon anlarının bulunduğu güçlü bir anlatıma sahip olduğu için harika bir film ya da televizyon uyarlaması için potansiyeli çok büyük.” dedi.

It Takes Two, Mart 2021’de piyasaya sürüldükten sonra geçen yıl ekim ayına kadar yaklaşık olarak üç milyon adet sattı. Stüdyo, bu satış başarısını o sırada cesaret verici olarak nitelendirdi ve ardından aralık ayında oyun için resmi bir ticari marka başvurusunda bulunuldu. Bu da oyunla ilgili başka medya uyarlamalarının yapılabileceğine dair spekülasyonların çıkmasına neden oldu.

Video oyunlarının film ve televizyon uyarlamaları; Sonic the Hedgehog filmi, Mortal Kombat serisi ve HBO’nun The Last of Us’ı gibi örneklerle giderek daha başarılı ve uygulanabilir bir trend haline geliyor. Bu arada dj2, aynı zamanda Netflix’in Tomb Raider animesi, Disco Elysium’u temel alan bir canlı aksiyon şovu ve Sleeping Dogs’u temel alan bir filmin de yapımını üstlenen önemli bir yapım şirketi.