Anasayfa Haber CD Projekt Red, Bu Yıl Tek Oyunculu Bir Gwent Oyunu Çıkartacak

CD Projekt Red, Bu Yıl Tek Oyunculu Bir Gwent Oyunu Çıkartacak

Gwent Oyunu

CD Projekt Red, bu yıl içinde piyasaya sürülecek olan yeni bir Gwent oyunu üzerinde çalışıyor. Gelen bilgilere göre Project Golden Nekker kod adlı oyun, sevilen kart oyununun tek oyunculu, bağımsız bir versiyonu olacak.

Polonyalı oyun şirketi, zaten birkaç yıl önce The Witcher Tales: Thronebreaker adında bir kart oyununu piyasaya sürmüştü. Ancak Gwent İletişim Lideri Paweł Burza, iki oyunun pek fazla benzerlik taşımayacağını iddia etti ve şunları söyledi:

“Bu başka bir Witcher Tales değil, farklı bir şey. Rekabetçi çok oyunculu Gwent’i tercih eden oyuncular için büyüleyici bir tek oyunculu deneyim sunmayı amaçlıyoruz.”

Bununla birlikte Burza, bu yeni tek oyunculu Gwent oyununun, hangi açılardan The Witcher Tales: Thronebreaker’dan farklı olacağını açık bir şekilde ifade etmedi. Project Golden Nekker’dan Aralık 2021’de gerçekleşen bir Gwent yol haritası yayını sırasında kısaca bahsedildi ve birkaç konsept sanat çalışması gösterildi.

Bunlar dışında projeyle ilgili detaylar hala son derece belirsiz. Ancak oyunun bu yıl içerisinde çıkacağını göz önünde bulunduracak olursak, önümüzdeki aylarda oyunla ilgili daha fazla bilginin paylaşılacağı tahmininde bulunabiliriz.