Anasayfa Haber Küresel OnePlus 10 Pro Modeli OxygenOS ile Gelebilir

Küresel OnePlus 10 Pro Modeli OxygenOS ile Gelebilir

Küresel OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro akıllı telefonun küresel lansmanı, telefonun Mart ayının sonunda mağazalarda olacağı söylentilerinden dolayı önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşecek gibi gözüküyor.

Öte yandan, Oppo ColorOS’unu çalıştıran ve halihazırda mevcut olan Çince versiyonun aksine, diğer ülkelerde çıkacak OnePlus 10 Pro modelinin yeni bir birleşik ColorOS + OxygenOS dış görünümü ile geldiği söyleniyordu. İki şirketin, OnePlus 10 serisinin yeni birleşik işletim sistemini alan ilk model olarak özellikle bahsettiği ve Eylül ayında duyurduğu şey de buydu.

Genellikle güvenilir bir sızıntıdan gelen yeni söylentiye göreyse bu gerçekleşmeyecek ve OnePlus 10 Pro, hala OxygenOS ile küresel olarak piyasaya sürülecek. Bunun klasik, eski tarz OxygenOS mu yoksa OxygenOS’a benzeyen ancak altında ColorOS kodu bulunan daha yeni bir sürüm (Nord 2’de görüldüğü gibi) anlamına mı geldiği ise maalesef açık değil.

Öte yandan, birleşik işletim sisteminin yeni sürüm zaman çizelgesinin ne olabileceği belirsiz olmasına rağmen ertelendiği iddia edilmekte.