Anasayfa Haber Telegram 8.5, Video Çıkartma Özelliğiyle Geldi

Telegram 8.5, Video Çıkartma Özelliğiyle Geldi

Telegram 8.5

Zengin özellikli mesajlaşma uygulamalarından birisi olan Telegram şimdi de 8.5 güncellemesi ile kullanıcıların karşısına çıktı. Güncelleme ile video çıkartmalarını, daha kompakt animasyonlar ve ekstra ifadeler ile daha iyi tepkiler, etkileşimli emoji’ler ve sohbetler arasında gelişmiş gezinme gibi özellikler sunuluyor.

Öncelikle Telegram, normal videolardan dönüştürülen çıkartmalar için destek ekliyor. Böylece herkes herhangi bir video düzenleme yazılımını kullanarak kolayca ayrıntılı hareketli çıkartmalar oluşturabilecek.

Tepkiler de artık daha kompakt animasyonlara sahip. Daha büyük bir efekt göndermek için menüdeki bir tepkiye basılı tutmanız yeterli. Etkileşimli ifadeler gibi tepkiler de artık senkronize ediliyor. Böylece alıcılarınız animasyonları gerçek zamanlı olarak görebilecek. Güncelleme ayrıca her şeyi tartışmanıza yardımcı olacak 5 yeni tepkiyi ekliyor. Bu tepkiler etkileşimli ifadeler olarak da gönderilebilecek.

Okunmamış kanallar arasında veya sohbetler arasında geçiş yaparken ise belirli bir sohbete geri dönmek için “Geri” düğmesini basılı tutmanız yeterli. İletilen mesajlardan, bağlantılardan, kullanıcı adlarından, profillerden vb. sohbetleri açmak, bunları listeye ekliyor.

Tüm bu yeniliklere kavuşmak için iOS ve Android cihazlarınızda uygulamanın en son sürümüne güncellemeyi unutmayın.