Anasayfa Haber Vivo NEX 5 Bu Ay Tanıtılabilir

Vivo NEX 5 Bu Ay Tanıtılabilir

vivo NEX 5 gelebilir
vivo NEX 5 gelebilir

Yeni bir vivo NEX cihazının söylentileri oldukça seyrekti. Ancak son zamanlarda NEX 5’in geçen ayki gelişmelerinin ardından en son duyduğumuz, NEX 5’in APEX 2020 konsepti gibi bir ekran altı kamerasına, 6.78 inç veya 7 inç büyük, kavisli ekrana ve 40W/50W kablosuz şarja sahip olması bekleniyor. Vivo NEX 5 olduğu iddia edilen model için yeni bir sızdırılmış görüntü ortaya çıktı.

Vivo NEX 5 Tanıtım Tarihi
Vivo NEX 5 Tanıtım Tarihi

Sızıntıdaki dikkat çeken ifade ise tarih oldu. Görselde 2022.02 tarihi yazıyor. Yani Şubat 2022 içerisinde resmiyet kazanma durumu olabilir. Bununla birlikte NEX 5’in 2021’in ikinci yarısında piyasaya sürülmesi gerektiğini ifade edelim.

Render’ın kendisi açıkça dörtlü kavisli bir tasarıma sahip değil. Bunun yerine her iki tarafta kavisli daha geleneksel bir ekrana sahip. Resimdeki cihaz, ekran altı ön kamerası yerine geleneksel bir kameraya sahip.

Arka tarafta, Samsung’un 1.2μm 50Mp ISOCELL GN1 kamera sensörüne atıfta bulunan “50MP GN1” yazısını açıkça görebiliriz. Sağ altta periskop tarzı bir telefoto da mevcut olabilir. Önceki sızıntılar, bunun vivo ve Zeiss arasındaki ortaklığı sayesinde 5x optik yakınlaştırma sunacağını öne sürmüştü.