Anasayfa Haber Galaxy Watch 4 İçin Büyük Yazılım Güncellemesi Geliyor

Galaxy Watch 4 İçin Büyük Yazılım Güncellemesi Geliyor

Galaxy Watch 4 yazılım güncellemesi

Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic akıllı saatler gelişmiş vücut kompozisyonu içgörülerinin yanı sıra koşucu ve bisikletçilere özel gelişmiş aralıklı antrenman programlarını getiren büyük bir yazılım güncellemesi alıyor. Ek olarak Samsung, kendisinden ve ortak perakendecilerden temin edilebilecek çok sayıda yeni saat yüzü ve yeni bir saat kayışı serisi sunuyor.

Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic Yazılım Güncellemesi Alıyor

Vücut kompozisyonu hedefleri ve bilgileri, kişisel fitness yolculuğunuzda yolda kalmanıza yardımcı olacak günlük ipuçları ve hatırlatıcılar içeriyor. Özellik sayesinde ağırlık, vücut yağ yüzdesi ve iskelet kası kütlesi dahil olmak üzere belirli vücut kompozisyonu hedefleriniz hakkında ayrıntılı bilgi alacaksınız. Bunları akıllı telefonunuzdaki Samsung Health uygulamasından görmeniz de mümkün olacak.

Güncellenen aralıklı antrenman özelliği ise koşucuların ve bisikletçilerin özel yoğunluk antrenman seansları ayarlamasına ve izlemesine olanak tanıyacak. Samsung ayrıca, kendinizi ne kadar zorladığınızı size bildirmek için VO2 Max okumasının bir yüzdesini ve egzersiz sırasında kaybettiğiniz ter miktarını ve iyileşmek için ne kadar su tüketmeniz gerektiğini ölçen yeni bir ter kaybı göstergesi de sunuyor. Antrenmanınız sona erdikten sonra 2 dakikaya kadar veri üreten dinlenme kalp atış hızı ölçümleri de bir diğer yenilik olacak.

Samsung, nasıl daha iyi dinleneceğiniz konusunda size kişiselleştirilmiş ipuçları veren yeni bir uyku koçluğu programı da sağlıyor. Program, her kullanıcı için günlük rutinlerine göre özel olarak hazırlanıyor ve TV’ler ve akıllı ışıklar gibi SmartThings cihazlarını saat sizin uyuduğunuzu algılar algılamaz otomatik olarak kapatabilen yeni bir özellik.

Güncelleme, Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic için 10 Şubat’ta yayınlanacak.