Anasayfa Haber Galaxy Tab S8 Serisinin Tanıtım Görselleri Paylaşıldı

Galaxy Tab S8 Serisinin Tanıtım Görselleri Paylaşıldı

Tab S8 serisi kılıf ve klavyesi paylaşıldı
Tab S8 serisi kılıf ve klavyesi paylaşıldı

Galaxy Tab S8 tanıtım görselleri Twitter üzerinden servis edildi. Twitter’daki evleaks kullanıcı adlı Evan Blass, çalışmalarına devam ediyor. Blass’in yaptığı paylaşımlar tabletin renk seçenekleri ve aksesuarları hakkındaki detayları ortaya çıkarıyor.

Paylaşılan görsellerin bir tanesinde ekosistem uyumuna örnek verilmiş. (Galaxy S22 Ultra ve Tab S8 ile aynı anda Adobe Photoshop üzerinde çalışma.) Görsellerde tabletle birlikte S22 Ultra modelinin uyum içerisinde çalıştığını net bir şekilde görmüş oluyoruz.

Galaxy Tab S8 + Galaxy S22
Galaxy Tab S8 + Galaxy S22

Bu paylaşımın yanı sıra tam anlamıyla ekosistem ürünlerinin yer aldığı farklı bir görsel de mevcut. Galaxy Tab S8, Galaxy Watch4,  Buds2 ve Galaxy S22 Ultra. Bunun haricinde S22 modeliyle birlikte Tab S8’in de olduğu ayrı bir görsel de mevcut.

Aşağıdaki görselde tabletlerin renk seçenekleri açıkça belli oluyor. Hepsinin tek ortak noktasi ise üzerlerinde yer alan siyah renkli şerit. Tabletler; Gümüş, Siyah ve Pembe renkten oluşuyor.

Tabletin klavyeli kılıfı da mevcut. Dileyen kullanıcılar tableti tıpkı bir dizüstü bilgisayar gibi de kullanabilecek. Son olarak yarın Unpacked kapsamında Tab S8’in resmiyet kazanacağını ifade edelim.