Anasayfa Haber GTA: The Trilogy Definitive Edition Satışları, Take-Two’yu Memnun Etti

GTA: The Trilogy Definitive Edition Satışları, Take-Two’yu Memnun Etti

GTA: The Trilogy Definitive Edition

İçerisinde üç GTA oyununun yer aldığı GTA: The Trilogy Definitive Edition, oyunların oynanmasını etkileyecek derecedeki sayısız hatayla birlikte çıkması nedeniyle oyuncuların çok büyük tepkisini çekti. Oyunun çıkışındaki sorunların çoğu düzeltilmiş olsa da, oyun genel olarak oyuncuların aklında kötü bir oyun olarak kaldı.

Tüm bunlara rağmen GTA: The Trilogy Definitive Edition genel olarak Rockstar Games’in ana şirketi Take-Two Interactive’i memnun etmiş gibi görünüyor. Şirket son kazanç açıklamasında, oyunun şirketin ticari beklentilerini önemli ölçüde aştığını söyledi.

GTA: The Trilogy - The Defitinve Edition - NVIDIA DLSS Güncellemesi

GameSpot’un aktardığı habere göre Take-Two, beklentilerinin ne olduğunu ve resmi bir satış rakamı açıklamadı. Ancak VideoGames Chronicle yaptığı bazı araştırmalar sonucunda, GTA: The Trilogy Definitive Edition’ın yaklaşık olarak 10 milyon adet satmış olabileceğine inanıyor.

Take-Two CEO’su Strauss Zelnick, oyunun bazı kalite sorunları olduğunu açıkça kabul etti. GI.biz’e konuşan Zelnick, “Bence başlangıçta kalite konusunda hepimiz biraz hayal kırıklığına uğradık. Bu sorunların çoğu ele alındığı için çok minnettarız. Yapılması gereken daha çok iş var.” dedi.

Zelnick, şirketin son kazanç toplantısı sırasında Take-Two’nun bir şirket olarak birkaç değerli kalite düşüşü yaşadığını ve GTA: The Trilogy’nin de bunlardan biri olduğunu söyledi. Ancak Zelnick, bunun soyutlanmış bir vaka olduğuna inandığını ve bunu bu şekilde tutmayı hedeflediklerini ifade etti.