Anasayfa Haber Xbox Patronu, Starfield’ın En Çok Oynanan Bethesda Oyunu Olmasını İstiyor

Xbox Patronu, Starfield’ın En Çok Oynanan Bethesda Oyunu Olmasını İstiyor

Starfield

Axios oyun muhabiri Stephen Totilo, bu yılın başlarında Xbox patronu Phil Spencer ile yaptığı röportajdan bazı notları paylaştı. Totilo, özellikle aşağıda paylaşmış olduğumuz tweet’inde görülen yorumu vurgulayarak, Spencer’ın Starfield’ı “en çok oynanan” oyun yapmayı hedeflediğini belirtti.

Bunun başarması son derece zor bir hedef olduğunu söyleyebiliriz. Zira Todd Howard, son yirmi yılda Bethesda çatısı altında tamamı yüzlerce saat oynanabilen bir dizi Elder Scrolls ve Fallout oyunu çıkardı ve oyunculara devasa oyun dünyalarının uzak köşelerine gizlenmiş yepyeni içerikleri büyük bir hevesle sunuyor.

Öyle ki, insanlar geçen yıl onuncu yılını kutlayan bir oyun olan Skyrim’i bugün bile oynuyorlar. Hatta Bethesda geçen yılın sonlarında Skyrim: Anniversary Edition’ı piyasaya sürdü. Oyunun bu yeni sürümünde önceki DLC ve genişletme paketlerinin yanı sıra, balık avı gibi yepyeni özellikler de bulunuyor.

Bethesda’nın merakla beklenen uzay temalı rol yapma oyunu Starfield, bu yıl 11 Kasım’da yalnızca PC, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S için piyasaya sürülecek. Aynı zamanda oyun, çıktığı gibi Xbox Game Pass kütüphanesine de eklenecek. Şimdiye kadar oyunun herhangi bir oynanış görüntüsünü görmedik, ancak yazlarında bunu da görmeyi umut ediyoruz.