Anasayfa Haber OnePlus Nord CE 2 5G İçin Yanlışlıkla Resmi Bir Görüntü Paylaşıldı

OnePlus Nord CE 2 5G İçin Yanlışlıkla Resmi Bir Görüntü Paylaşıldı

OnePlus Nord CE 2 5G

OnePlus Nord CE 2 5G, 17 Şubat’ta resmi olarak tanıtılacak ve piyasaya sürülecek. Şirket, daha önce yeni akıllı telefonun 65 watt gücünde hızlı şarj desteğine sahip olacağını açıklamıştı. Birkaç gün önce ise bir adım daha ileri giderek daha önce söylendiği gibi, telefonun gerçekten de MediaTek’in Dimensity 900 yonga setine sahip olacağını doğruladı.

GSM Arena tarafından paylaşılan habere göre, OnePlus Nord CE 2 5G ile ilgili olarak edindiğimiz tek yeni bilgi bu değil. Bahamalar mavisi rengindeki OnePlus Nord CE 2 5G’yi gösteren yeni bir resmi görüntü ortaya çıktı.

OnePlus Nord CE 2 5G

Bu görüntü, OnePlus’ın internet sitesinde bulundu ve bir hata sonucu paylaşıldığı söyleniyor. Bu bilgi kesin olarak doğrulanmasa da, akıllı telefonun bu görüntüsünün oldukça resmi bir görüntü gibi durduğunu söyleyebiliriz.

OnePlus Nord CE 2 5G’nin 64 MP arka kamerası, 16 MP selfie kamerası ve oldukça uygun fiyatı ile OnePlus Nord CE 2 5G’nin ekranı ve batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte akıllı telefonun Android 11 işletim sistemi ile birlikte piyasaya sürüleceği ve ardından iki büyük güncelleme alacağı söyleniyor. Yani akıllı telefon Android 13’e kadar güncelleme alacak.