Anasayfa Haber Sony LinkBuds Tanıtıldı

Sony LinkBuds Tanıtıldı

Sony LinkBuds

Sony, farklı bir tasarım sahip olan LinkBuds TWS kulaklıklarını duyurdu. Kullanılan açık halka çözümü, kulaklıkları gün boyu takmanıza izin vermeyi vaat ediyor. Ayrıca birinci sınıf bir ses deneyimi, birçok akıllı özellik ve uygun bir fiyat etiketi de ürünün öne çıkanları arasında.

Kulaklıklar ayrıca, akıllı telefonunuza dokunmadan en sevdiğiniz müzikleri çalmaya başlayabileceğiniz Spotify için gelişmiş kontrol özelliğini de beraberinde getiriyor.

Sony, kulaklıkları takma deneyimine “Never Off (Asla Çıkarma)” adını veriyor. Yani kulaklıklar ultra hafif. Halka sürücü ünitesi ise oyun oynarken, evden çalışırken veya sadece müzik dinlerken çevrenizdekilerle zahmetsizce iletişim kurmanıza olanak tanıyor. LinkBuds, telefon görüşmelerinde dikkatinizin en az derecede dağılması için görüşme içi gürültü önleme özelliğine de sahip.

Sony kendi bünyesinde bir Entegre İşlemci V1 sunarken 12 mm halka sürücü zengin, iyi dengelenmiş bir ses sağlamak hedefinde. Ek olarak, sesi ortama göre optimize eden Uyarlanabilir Ses Kontrolü de mevcut. Geniş Alana Dokunma adlı bir özellik, daha kolay hareketler sağlamayı vaat ediyor. Speak-to-Chat özelliğinde ise LinkBuds biriyle konuştuğunuzu algılar algılamaz müziği otomatik olarak duraklatıyor ve konuşma bittiğinde müzik otomatik olarak çalmaya başlıyor. Google Asistan ve Alexa için de destek sağlandığının da altını çizelim.

IPX4 desteği ve şarj başına 5.5 saatlik pil ömrü sunulurken kasanın kendisi 12 saat daha şarj süresi sağlıyor. Hızlı şarj sayesinde sadece 10 dakika ile 90 dakikalık oynatma süresi elde edilebiliyor.

Sony LinkBuds bu ay Siyah ve Beyaz renk seçenekleri ile satışa sunulacak. Ürünün fiyatı ise 180 euro.