Anasayfa Haber Galaxy S22 ve Tab S8 Serisi Teslimatları Nisan’da Başlayacak

Galaxy S22 ve Tab S8 Serisi Teslimatları Nisan’da Başlayacak

samsung galaxy s22 ultra renk seçenekleri

Samsung, bu ayın başlarında Galaxy S22 akıllı telefon serisini ve Tab S8 üst düzey tablet serisini piyasaya sürdü. Tüm ürünler için çıkış tarihi 25 Şubat olarak belirlenmişti. 9 Şubat’ta gerçekleştirilen Galaxy Unpacked etkinliğinin ardından ise ürünler için ön sipariş süreci başladı. Ancak, birçok telefon ve tabletin sevkiyat tarihleri artık Mart’ı da aşarak Nisan ayına kadar uzanacak gibi görünüyor.

Samsung’un çevrimiçi mağazası artık Galaxy S22 Ultra çeşitler için 4-13 Mart tarihlerini gösteriyor. Ayrıca, yurt dışındaki 1TB modeller de artık tüm renk seçeneklerinde “15 Nisan’a kadar alın” mesajı ile listeleniyor. Bu arada, üç Galaxy Tab modelinin de Nisan ayı başlarında geleceğini belirtelim.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Ertelenmiş nakliyat tarihleri, beklenenden daha yüksek talepten, devam eden silikon kıtlığından kaynaklanan düşük arzdan veya büyük olasılıkla iki faktörün bir kombinasyonundan kaynaklanıyor olabilir. Samsung, ezici talep nedeniyle Tab S8 serisi için ön siparişleri de kısa bir süreliğine duraklattı. Ancak tabletler kısa süre içerisinde bir kez daha satışa sunuldu.

Bununla birlikte Amazon da Phantom Black 256GB ve 512GB Galaxy S22 Ultra için ön sipariş almayı durdurdu. Ancak sitede yer alan farklı renk seçeneklerine sahip akıllı telefon modelleri halen satışa devam ediyor. Ayrıca, orijinal 25 Şubat çıkış tarihi de halen tüm Amazon ürün sayfalarında listelenmekte. Ancak Amazon’un tüm gönderiler için gerçekten o güne sadık kalıp kalmayacağı belli değil.