Anasayfa Haber Elden Ring Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Elden Ring Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Elden Ring

Bu yılın başından beri From Software’in merakla beklenen oyunu Elden Ring hakkında çok fazla şey öğrenme fırsatı yakaladık. Ve bu sayede oyunu oynamak için sabırsızlıkla bekleyen oyuncu kitlesi, oyun hakkında önemli derecede fikir edindi. Oyunun çıkmasına yalnız birkaç gün kalmışken oyunun çıkış fragmanı da yayınlandı.

Çıkış fragmanında oyundaki çeşitli lokasyonlar, silah ve düşman türleri, çeşitli boss dövüşleri ve hatta oyunun hikayesiyle alakalı bazı sinematik sahneler yer alıyor. Fragmanda dikkat çeken şöyle bir detay da mevcut: Videodaki bir sahnede ana karakter, bir tür ateşli silah kullanıyor.

25 Şubat Cuma günü çıkışını gerçekleştirecek olan Elden Ring, şu sıralarda tüm platformlar için ön yüklemeye açılmış durumda. Oyunun dosya boyutu, diğer AAA oyunlara kıyasla düşük sayılır. Oyunun Xbox platformunda ön yükleme aşamasındaki dosya boyutunun 49,04 GB olduğu aktarılıyor.

Twitter hesabı PlayStation Game Size’ın belirttiğine göre, oyunun PlayStation 4’te ön yükleme aşamasındaki dosya boyutu ise 44,929 GB. Bu arada ilk gün yamalarıyla birlikte bu rakamların artmasının olasılık dahilinde olduğunu da hatırlatalım.

Oyunun PC sürümü için henüz onaylanmış bir dosya boyutu yok. Ancak Elden Ring için yakın zamanda yayınlanan sistem gereksinimlerine göre, oyuncuların oyunu PC’lerine kurabilmeleri için en az 60 GB boş alana sahip olmaları gerekiyor.