Anasayfa Haber realme Pad Mini Teknik Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

realme Pad Mini Teknik Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

realme Pad Mini

realme, realme Pad’in uygun fiyatlı bir versiyonunu piyasaya sürmek için çalışıyor. Yeni bir sızıntıya göre realme Pad Mini yapım aşamasında.

Şirket, yeni bütçe tabletini piyasaya sürme planlarını henüz doğrulamış değil ancak cihaz ile ilgili önemli detaylar sızdırılmış durumda. Geçtiğimiz günlerde tablet, sertifikasyon web sitelerinde görülmüştü. Bugün de realme Pad Mini ile ilgili teknik detaylar ve tasarım görselleri ortaya çıktı. Tipster OnLeaks ve SmartPrix, cihazın kamera modülünü ve diğer detaylarını ortaya çıkaran arka panel tasarımını kullanıcılar ile paylaşmış. 

realme Pad Mini

Sızan tasarım görüntülerine göre, realme Tablet dikdörtgen bir kamera çıkıntısına sahip olacak. Cihazın arka bölümünde tek bir 8MP kamera sensörü yer alıyor. Tabletin arka paneli, sağ alt köşede realme markasını bulunduruyor ve gümüş renkli olacak şekilde tasarlanmış. Güç ve ses tuşları ise tabletin sol tarafında konumlandırılmış. Tabletin ön bölümünde ise 8.7 inçlik bir ekran bulunduğunu belirtelim.

Şirketin bütçe dostu tableti için bir TFT veya IPS LCD kullanması muhtemel. Ayrıca ekran, biraz daha kalın çerçeveler ile gelebilir. Buna ek olarak rapor, cihazın 5MP ön kamera sensörüne de sahip olacağını ortaya koymakta.

realme Pad Mini, giriş seviyesi bir işlemci olan Unisoc T616 yonga setinden güç alacak ve 4GB RAM ile 64GB dahili depolama seçenekleri ile gelecek. Şirketin, bir microSD kart kullanarak depolama genişletme desteğini de sunması bekleniyor. Cihaz, 6400mAh bataryaya sahip olacak ve USB Type-C bağlantı noktası üzerinden 18W hızlı şarj desteği ile gelecek.

Son olarak realme’nin lansman tarihini henüz açıklamadığını belirtelim. Ancak tabletin bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.