Anasayfa Haber HUAWEI MateStation X Hepsi Bir Arada Bilgisayar Tanıtıldı

HUAWEI MateStation X Hepsi Bir Arada Bilgisayar Tanıtıldı

HUAWEI MateStation X

HUAWEI MateStation X, Barselona’da gerçekleştirilen Mobile World Congress (MWC) 2022 etkinliği kapsamında piyasaya sürüldü.

HUAWEI, MWC 2022 etkinliğinde bir dizi yeni ürünün lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanı gerçekleştirilen ürünlerden biri olan MateStation X, 28,2 inç IPS LCD dokunmatik ekran ile donatılmış. Cihaz, AMD Ryzen 7 ve Ryzen 5 serisi işlemciler tarafından destekleniyor. PC, kutudan çıktığı haliyle Windows 10 üzerinde çalışıyor ancak Windows 11’e yükseltme alabiliyor. Bunun yanı sıra, şirket tarafından duyurulan SuperDevice bağlantı özelliği sayesinde kullanıcılar, bilgisayarlarda telefon uygulamalarını açabilecekler.

HUAWEI MateStation X

HUWAEI MateStation X bilgisayarın fiyat etiketi 2.199€ olarak belirlenmiş. Cihaz, yukarıda da belirttiğimiz gibi Windows 10 çalıştırıyor. Bilgisayarda, 16GB RAM ile eşleştirilmiş entegre AMD Radeon ekran kartlı bir AMD Ryzen 5 5600H veya AMD Ryzen 7 5800H işlemci bulunacak. Hepsi bir arada masaüstü bilgisayar, 178 derecelik görüş açısına sahip 28,2 inç UHD IPS LCD dokunmatik ekranla birlikte geliyor. Monitör, %98 P3 ve %100 sRGB renk gamı kapsamı sunuyor.

HUWAEI’nin yeni amiral gemisi PC’si, iki adet 5W hoparlör ve bir 10W subwoofer ile 5 metrelik bir ses alımı sunan dört adet mikrofon ile birlikte geliyor. HUAWEI MateStation X, görüntülü aramalar için 720p çözünürlüğünde “Gizli” bir kameraya sahip. Cihazda yer alan bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.1 bulunuyor. PC ayrıca, iki adet USB 3.2 Gen 1 Type-C bağlantı noktası, iki adet USB 3.2 Gen 1 Type-A bağlantı noktası ve bir adet 3,5mm ses jakı ile donatılmış.