Anasayfa Haber realme V25 Akıllı Telefon Piyasaya Sürüldü

realme V25 Akıllı Telefon Piyasaya Sürüldü

realme logo

realme’nin V serisindeki yeni akıllı telefonu, Snapdragon 695 5G SoC barındıran realme V25, bugün resmen piyasaya sürüldü.

realme V25, 64 megapiksel ana sensör tarafından yönetilen üçlü arka kamera kurulumuna sahip. Delikli bir ekrana sahip olan akıllı telefon, 33W hızlı şarj destekli 5.000mAh batarya içeriyor. Yeni telefon ayrıca, RAM’i artırmak için ücretsiz depolama kullanan bir Dinamik RAM genişletme özelliğini de barındırıyor. Yeni V serisi akıllı telefon, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen V15 5G’nin halefi diyebiliriz. Ayrıca akıllı telefon, şirketin fotokromik arka panele sahip ilk akıllı telefonu olması bakımından dikkat çekici.

Purple MSI, Venus ve Firmanant Blac renk seçenkleri ile satışa sunulan realme V25, Android 12 tabanlı realme UI 3.0 çalıştırmakta. Akıllı telefon, 6.6 inç LTPO ekran barındırıyor. Böylelikle telefon, içeriğe bağlı olarak ekran yenileme hızını 120Hz’den 30Hz’ye kadar düşürme yeteneğine de sahip olacak. Bunun yanı sıra ekran, 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ve 500nit maksimum parlaklık özelliklerini de taşımakta.

realme V25

realme V25, 12GB RAM ile birleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 695 5G SoC tarafından destekleniyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi cihaz, kullanılmayan veya boş depolamayı sanal bellek olarak kullanarak RAM’i 19GB’a kadar genişletmek için bir Dinamik RAM genişletme özelliği de sunacak. Bunların yanı sıra cihazda, üçlü arka kamera kurulumu yer alıyor. Kurulum içerisinde 64 megapiksel birincil sensör, derinlik sensörü ve makro lens yer almakta. Telefonun ön bölümünde ise 16 megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor.

realme’nin yeni akıllı telefonu, 256GB depolama alanı sunacak. Telefondaki bağlantı seçenekleri arasında 4G, Wi-Fi, Bluetooth ve 3,5mm ses jakı bulunuyor. Kimlik doğrulama için ise telefonun yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi sensörü bulunmakta.