Anasayfa Haber Moto G22 Duyuruldu

Moto G22 Duyuruldu

Moto G22

Motorola, Moto G22 adını verdiği en yeni bütçe dostu akıllı telefonu tanıttı. Daha önce detayları sızdırılan cihaz fiyatına göre tatmin edici özelliklere sahip.

Moto G22 Özellikleri

Kullanıcılar Moto G22 için ödedikleri ücret karşılığında 5.000 mAh pil, 6.5 inç 90 Hz Max Vision ekran ve normalden dört kat daha düşük ışıkta daha keskin fotoğraflar çektiği iddia edilen 50 MP dörtlü kamera sistemi ile donatılmış bir cihaza sahip olacak. Cihazda şehir manzaraları gibi daha doğal fotoğraflar çekmek için tasarlanmış 118 derece ultra geniş kamera da mevcut.

Motorola, yıllardır telefonlarında saf Android sürümünü kullanıyor. G22 ile daha hızlı bir deneyim vaat ediliyor. Cihaz, Play Store’dan gerçekten istediğiniz uygulamaları yüklemek için size daha fazla alan sağlayacak olan yazılım dış görünümleri veya yinelenen uygulamalar olmadan Android 12 deneyimi sunacak.

Cihazda günlük fotoğrafları profesyonel görünümlü portrelere dönüştürme fırsatı veren özel bir derinlik sensörü de var. Moto G22’nin arkasındaki dörtlü kamera sistemini tamamlamak için bir Macro Vision kamera, sizi standart bir lensten 2,5 kat daha yakına getirerek aşırı yakın çekimler yapmanızı ve küçük ayrıntıları görmenizi sağlıyor. 16 MP selfie kamerası ise sizi çevreleyen şeyleri daha fazla görmenizi sağlayarak selfielerinizde istediğiniz doğal arka planı size sunacak.

Moto G22, yakında 170 euro fiyatla belirli Avrupa pazarlarında piyasaya sürülecek.