Anasayfa Haber Returnal’ın Geliştiricisi Housemarque, Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

Returnal’ın Geliştiricisi Housemarque, Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen PlayStation 5 özel oyunu Returnal’ın geliştiricisi Housemarque, bir sonraki yeni oyunu üzerinde çalışıyor. GameSpot tarafından aktarılan habere göre, söz konusu oyunun geliştirme aşamasının ilk günlerinde olduğu belirtiliyor.

VentureBeat’in belirttiğine göre, Housemarque Genel Müdürü Ilari Kuittinen DICE Ödülleri’nde yaptığı açıklamada, “Yeni bir oyuna, yeni bir IP’ye başladığımız ve onu tasarladığımız ilk günler.” dedi. Returnal Oyun Direktörü Harry Krueger ise “Bu aşamada Returnal ile başardıklarımızdan oldukça gurur duyuyoruz ve şirket olarak aynı yörüngeyi takip etmekten dolayı oldukça heyecan duyuyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Housemarque

Housemarque, Haziran 2021’de PlayStation tarafından satın alındığı için stüdyonun geliştirdiği bu yeni oyun da PlayStation’a özel olacaktır. Bu satın almadan önce Housemarque; Super Stardust HD, Dead Nation, Resogun ve Returnal oyunları için zaten PlayStation ile yakın bir iş birliği içindeydi.

Bu arada Housemarque’ın yeni oyununun geliştirme aşamasında henüz çok başında olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, yeni oyunla ilgili bu yıl içerisinde bir şeyler görmemizin pek mümkün olmadığını söyleyebiliriz.