Anasayfa Haber Warren Spector, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Warren Spector, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Warren Spector

Deus Ex ve daha da önemlisi Epic Mickey’nin yaratıcısı olan Warren Spector, OtherSide Entertainment stüdyosunda “tamamen yeni bir fikri mülkiyet” üzerinde çalıştığını duyurdu. GameSpot tarafından aktarılan habere göre, Warren Spector yeni projesi hakkında şu şekilde bir açıklama yaptı:

“Yetenekli bir ekiple yeni bir marka ve yeni bir fikri mülkiyet üzerinde çalışmak harika bir duygu. Çalışmalarımın hayranları zaten ne bekleyeceklerini biliyorlar: oyuncuların seçimleri ve oyun tarzları aracılığıyla doğrudan etkileyecekleri sürükleyici bir dünya ve ilgi çekici bir anlatım. Hâlâ geliştirme aşamasındayız ve yakında daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!”

Warren Spector

Warren Spector oyunun ne hakkında olacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşmazken oyunla ilgili bazı önemli sanat çalışmaları ortaya çıktı. Bu arada deneyimli oyun yapımcısı Jeff Goodsill, Spector’ın oyununun ve geliştirme aşamasında olan diğer duyurulmamış oyunların yapım süreçlerini denetleyecek ve Otherside’ın büyümesine yardımcı olacak.

Aynı zamanda geliştirici stüdyo, şu anda System Shock 3 üzerinde de çalışıyor. System Shock 3’ün orijinal geliştiricisi Starbreeze, birtakım finansal zorluklarla karşılaştı ve bunun sonucunda şirket, Otherside tarafından tamamen devralındı. 2020 yılında ise Çinli mega şirket Tencent, Spector ile birlikte System Shock serisini ileriye götüreceğini açıkladı.