Anasayfa Haber Samsung Galaxy Book2 Pro 360, Amazon’da Listelendi

Samsung Galaxy Book2 Pro 360, Amazon’da Listelendi

Samsung Galaxy Book2 Pro 360

Amazon’da listelenen Intel 12. Nesil işlemcili Samsung Galaxy Book2 Pro 360 modelinin, yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung, yakın zamanda MWC 2022 etkinliğinde duyurulan Galaxy Book2 Pro 360 ve Galaxy Book2 Pro modellerini piyasaya sürecek. Satışa sunulacak modellerden biri olan Samsung Galaxy Book2 Pro 360, Amazon Hindistan web sitesinde “Yakında Geliyor” etiketi ile listelendi. Mikro site, yakında çıkacak olan Samsung cihazının bazı önemli özelliklerini ortaya koyuyor.

Samsung’un yaklaşmakta olan dizüstü bilgisayarı, şirketin Intel yonga setinden güç alan en yeni dizüstü bilgisayarı olacak. Adından da anlaşılacağı üzere cihaz, ikisi bir arada bir dizüstü bilgisayar olma özelliği taşıyor. Cihaz, geliştirilmiş düşük gecikme süresi ve kalem benzeri pürüzsüzlük özellikleri ile S Pen desteğini de barındırmakta. Yeni dizüstü bilgisayar, 13.3 inç ve 15.6 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutunda satışa sunulacak. Cihazda ayrıca, Full HD çözünürlüğe ve 500 nit’e kadar en yüksek parlaklığa sahip bir Super AMOLED ekran da bulunuyor.

Samsung Galaxy Book2 Pro 360

Samsung Galaxy Book2 Pro 360, en yeni 12.nesil Intel Core i5 ve Core i7 işlemciler tarafından desteklenmekte. Her iki varyant da Intel Evo platform sertifikasına sahip olacak. Cihaz, 16GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 512GB/1TB NVMe SSD depolama ile birlikte geliyor. Dizüstü bilgisayarda ayrıca, otomatik çerçevelemeli bir Full HD kamera da bulunuyor. Cihaz aynı zamanda, AKG ve Dolby Atmos desteği sunan hoparlör kurulumuna sahip.

Samsung’un yeni dizüstü bilgisayarı, işletim sistemini güvende tutan donanım düzeyinde koruma sunuyor. Cihazda ayrıca, ek güvenlik için bir parmak izi tarayıcısı da bulunmakta. Bununla birlikte kullanıcılar, ikinci ekran olarak kullanmak adına Galaxy Tab ile Galaxy Book2 Pro 360’ı kablosuz olarak bağlayabilecekler. Dizüstü bilgisayarda yer alan bağlantı seçenekleri arasında 6Gz bant bağlantısına erişimli Wi-Fi 6E, Bluetooth v5.1, Thunderbolt 4 bağlantı noktası, iki USB Type-C bğalantı noktası, bir microSD kart yuvası ve bir kulaklık girişi yer alıyor.

Son olarak dizüstü bilgisayarın, tek bir şarj ile 21 saate kadar dayanacak şekilde tasarlandığını belirtelim.