Anasayfa Haber CORSAIR’den Adım Adım PC Toplama Aracı: PC Builder

CORSAIR’den Adım Adım PC Toplama Aracı: PC Builder

CORSAIR PC Builder

Oyuncular ve içerik üreticiler için donanımlar üreten CORSAIR, oyuncuların bir sonraki masaüstü bilgisayarını toplamaya veya yükseltmesine yardımcı olan yeni bir araç duyurdu: CORSAIR PC Builder.

Geniş bir donanım yelpazesi veritabanıyla uzman donanım bilgileri ve önerilerle kullanıcıların bilgisayar toplamasını kolaylaştırmayı amaçlayan yeni araç, her türlü kullanıcıya hitap ediyor.

PC Builder, şu anda satılan binlerce PC bileşeninin tüm özelliklerini kapsayan bir veri tabanından yararlanarak, bileşen kontrol listenizi PC oyun ihtiyaçlarınıza göre düzenler. Kullanıcıların yalnızca seçtikleri Intel veya AMD işlemcisini, ekran kartını ve anakartını belirtmeleri yeterli oluyor.

CORSAIR PC Builder

CORSAIR PC Builder, tümü istediğiniz sistemle uyumluluğu garanti edilen, ödüllü CORSAIR bileşenlerinin kapsamlı bir parça listesini de sunacak. PC Builder ayrıca, ister CORSAIR kasası ister üçüncü taraf olsun, tüm parçaların seçtiğiniz kasaya sığıp sığmayacağını da belirterek çeşitli sürprizleri engellemiş oluyor. Sonuç olarak, en sevdiğiniz oyunları oynamak için yapmanız gereken tek şey PC Builder’a güvenmek oluyor.

CORSAIR PC Builder, yalnızca bir parça uyumluluğu denetleyicisinden çok daha faslasını sunuyor. Bir bileşen için ihtiyacınız doğrultusunda ve diğer bileşenler göz önüne alındığında gerekenden fazla harcama yapmak israf olabilir, bu da bilgisayarın darboğaz yapacağı anlamına gelir. CORSAIR PC Builder, seçtiğiniz parçaları kişisel tercihiniz için optimize ederek, CPU’nuzun kullanamayacağı belleğe fazla harcama yapmamanızı veya yoğun oyun oynama sırasında sisteminizi destekleyemeyen bir PSU seçmemenizi sağlar. Ayrıca araç, PC oluşturma süreci hakkında değerli bilgiler ve CORSAIR DIY uzmanlarından seçtiğiniz bileşenler hakkında faydalı bilgiler sağlar. Kullanıcılar, benzer ürünleri, bulunabilirliği ve fiyat bilgilerini doğrudan siteden kolayca karşılaştırabilir.