Anasayfa Haber Elden Ring Görevleri ve NPC’lerini Takip Etmeye Yarayan Uygulama: The Shattered Ring

Elden Ring Görevleri ve NPC’lerini Takip Etmeye Yarayan Uygulama: The Shattered Ring

Elden Ring Uygulaması

Doğaları gereği From Software oyunları kasıtlı olarak bir dereceye kadar kriptik olarak tasarlanır ve bu nedenle oyunculara her zaman ne yapmaları gerektiğini açık açık söylemezler. Buna rağmen hayranların The Lands Between’e ilk ayak basmalarından bu yana çok istenen özelliklerden biri, görevleri takip etme yeteneği. “The Shattered Ring” adlı Elden Ring uygulaması sayesinde artık bunu yapmak mümkün.

GamesRadar+’ın paylaştığı habere göre, iOS’ta bulunan bu Elden Ring uygulaması, görevler ve notlar eklemenize, hangi NPC’nin size belirli bir görev verdiğini görmenize ve karakterinizin yapılacaklar listesini tamamlanmış ve tamamlanmamış olarak filtrelemenize olanak tanıyor. Ayrıca oyundaki konumlar da o bölgede bulunan olanaklar ve NPC’ler gibi yararlı ayrıntılarla birlikte uygulamaya eklenebiliyor.

Elden Ring Uygulaması

Bir açık dünya oyunu olan Elden Ring’de oyunculara sunulan çok fazla içerik mevcut ve oyun, günümüzün standart oyunlarındaki gibi oyuncuyu yönlendirmiyor. Bu da oyundaki tüm yapılabilecek şeyleri takip etmeyi neredeyse imkansız hale getirmekte. Geliştirici Dachary Carey de bunu fark etmiş ve bu amaçla bu uygulamayı geliştirmiş.

Video Games Chronicle’a açıklamalarda bulunan Carey, “Çekirdekten yetişme bir iOS geliştiricisi değilim. Ama bu oyunu oynamaktan o kadar zevk almak istedim ki, benim gibi bir ton daha sıradan oyuncu için büyük bir erişilebilirlik engeli olduğunu düşündüğüm şeyi çözmek için ilk uygulamamı yazdım.” dedi.