Anasayfa Haber GTA 6, 2025’in İlk Aylarında Çıkış Yapabilir

GTA 6, 2025’in İlk Aylarında Çıkış Yapabilir

GTA 6

GTA sızıntılarıyla tanınan Rockstar Mag’in kurucusu Chris Klippel, GTA 6’nın 2024 yılının sonundan önce çıkma olasılığının düşük olduğunu iddia etti ve aynı zamanda 2022 yılı sona ermeden GTA VI için resmi bir duyuru yapılabileceği tahmininde bulundu.

GamesRadar+ tarafından paylaşılan bir habere göre, Chris Klippel birkaç gün önce Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “GTA 6’nın geliştirilmesinde önemli bir adıma henüz ulaşıldı. İşler hızlanmalı (dahili olarak Rockstar’da). Yıl sonunda (gerçek) bir duyurunun mümkün olabileceğini düşünüyorum. Her halükarda, oyunun 2024’ün sonundan önce geleceğini sanmıyorum.” dedi.

Klippel, Rockstar ile resmi olarak bağlantılı olmasa da, daha önce serideki oyunlarla ilgili çeşitli bilgilerin yanı sıra, çıkacak olan yeni GTA oyunu hakkında başka bilgiler de sızdırmıştı. Geçtiğimiz dönemde Klippel, GTA 6’nın; anlatı, karakterler, ortam, harita ve daha fazlası da dahil olmak üzere oyunun geliştirme süreci sırasındaki çeşitli değişiklikler nedeniyle “Rockstar’ın bu zamana kadarki en kaotik projesi” olduğunu iddia etmişti.

Bu yılın hemen başında da Cowen analisti Doug Creutz, GTA 6 oyununun 2024 mali yılı (Nisan 2023 ila Mart 2024 arası) içerisinde piyasaya sürülebileceği tahmininde bulunmuştu. Bununla birlikte Rockstar Games ise şubat ayının başında yeni GTA oyununu geliştirdiklerine dair resmi bir açıklama yayınlamıştı.