Anasayfa Haber Honor Magic 4 Ultimate Edition 17 Mart’ta Tanıtılacak

Honor Magic 4 Ultimate Edition 17 Mart’ta Tanıtılacak

Honor Magic 4 Ultimate Edition

Honor, Magic 4 ve Magic 4 Pro’dan oluşan Magic 4 serisini daha önce tanıttı. Ancak şirket şimdi de Çin pazarı için yeni bir Honor Magic 4 Ultimate Edition (ya da Magic 4 Pro+) modelini duyuracağı bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor ve bu etkinlik 17 Mart’ta gerçekleşecek.

GSM Arena tarafından paylaşılan habere göre, daha önce paylaşılan tanıtım afişlerinden anlaşıldığı kadarıyla, Magic 4 Ultimate Edition Magic 4 Pro’dan daha büyük bir ana kamera sensörüne sahip olacak. Ancak halen yeni akıllı telefonun tam özellikleri hakkında elimizde herhangi bir bilgi yok.

Honor Magic 4 Ultimate Edition

Ayrıca bir habere göre, Çin’in TEENA ajansı Honor Magic 4 Ultimate Edition (LGE-AN20) Magic 4 (CMA-AN40) ve Magic 4 Pro (VNE-AN00) olduğuna inanılan üç yeni Honor telefonu için başvuru aldı. Ne yazık ki bu akıllı telefonların özellikler sayfaları henüz doldurulmadığı için herhangi bir ekstra bilgi edinemedik.

Bazı söylentiler ise Honor Magic 4 serisine ait yeni akıllı telefonun, Magic 4 Pro’dakinden daha büyük özel bir Sony kamera sensörü ile birlikte geleceğine ve telefonun diğer özelliklerinin ise Pro modeli ile aşağı yukarı aynı olacağına işaret ediyor.