Anasayfa Haber Redmi K50 Serisi Optik Görüntü Sabitleme İle Gelecek

Redmi K50 Serisi Optik Görüntü Sabitleme İle Gelecek

Redmi K50 Optik Görüntü Sabitleme

Redmi K50 serisi akıllı telefonların lansmanı 17 Mart tarihinde Çin’de gerçekleştirilecek. Bu arada şirket lansman öncesinde yeni akıllı telefonlarının özelliklerini paylaşmaya devam ediyor. Son olarak ise Redmi K50 serisinin Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliği ile geleceği doğrulandı.

Şirket, en son teaser afişinde Redmi K50 serisindeki tüm modellerin arka kamera kurulumunda Optik Görüntü Sabitleme (OIS) ile geleceğini onayladı. Bu, kullanıcıların fotoğraf veya video çekerken titremeyi önlemesine veya azaltmasına yardımcı olacak bir özellik.

Diğer taraftan şirket, telefonun 5.000 mAh batarya ile geleceğini ve telefonu 20 dakika içinde tamamen şarj etmek için 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağını da açıklamıştı. Ek olarak, akıllı telefonun 2K ekran çözünürlüğünü destekleyen bir Samsung ekrana sahip olacağı da belirtildi.

Bunların yanı sıra, Redmi K50 serisi telefonların Dolby Atmos ve Hi-Res Double Gold sertifikası desteğine sahip çift stereo hoparlörle geleceği de doğrulandı. Bağlantı için çift frekanslı GPS, Wi-Fi 6, NFC, IR blaster ve Bluetooth 5.3 de diğer detaylardan.

Son olarak Redmi K50, Redmi K50 Pro ve Redmi K50 Pro+ modellerinin sırasıyla Qualcomm Snapdragon 870, MediaTek Dimensity 8100 ve MediaTek Dimensity 9000 tarafından destekleneceğini de hatırlatalım.