Anasayfa Haber Oppo Find X5 Pro Stres Testi Videosu Yayınlandı

Oppo Find X5 Pro Stres Testi Videosu Yayınlandı

Oppo Find X5 Pro

GSM Arena tarafından aktarılan bir habere göre Oppo, yeni akıllı telefonu Find X5 Pro’nun üretim sürecine ayrıntılı bir bakış sunmasının yanı sıra, en son amiral gemisinin geçirdiği fabrika stres testlerinin de resmi bir videosunu yayınladı.

Oppo Find X5 Pro akıllı telefonunun temel bileşenleri toplamda 300’ün üzerinde teste maruz bırakıldı. Bu testler arasında su geçirmezlik kontrolleri ve 1 metre yükseklikten mermer yüzeylere açılı düşmeler de dahil olmak üzere eski moda takla ve düşürme testleri bulunuyor. Parmak izi tarayıcısının yanı sıra, telefonun tüm düğmeleri ve soketleri de dayanıklılık açısından test edildi.

Aynı zamanda akıllı telefonu -40 santigrat dereceden 75 derece sıcaklığa kadar değişen sıcaklıklara maruz bırakan bir çevreye uyum testinin yanı sıra, kamera lensi stabilizasyonu şok testi de bu stres testi videosunda görülebiliyor.

Bunların yanı sıra akıllı telefonun anten performansının güvenilirliğini test eden bir kablosuz veri aktarımı (OTA) testi ve Oppo’nun şirket içi görüntüleme laboratuvarındaki ekran rengi kalibrasyonu ve kamera testleri de bu test sürecinin bir parçası.