Level Infinite ve Tencent, halihazırda Çin’de piyasada olan açık dünya rol yapma oyunu Tower of Fantasy ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Duyuruya göre oyunun bu yıl içinde hem PC hem de mobil platformlar için dünyanın geri kalanında piyasaya sürüleceği açıklandı.
GameSpot’un aktarmış olduğu habere göre oyun, insanlığın Dünya’nın kaynakları tükendikten sonra göç ettiği Aida adlı uzak bir gezegende yüzlerce yıl sonrasında geçiyor. Bu yeni gezegen, kısmen Omnium adlı gizemli bir madde nedeniyle kendi kıyametine sürüklenmiş ve oyun bu olayın ardından kıyamet sonrası bir ortamda başlıyor.
Bununla birlikte oyun için bir kapalı beta testi de duyuruldu. Kapalı beta testi için kayıtlar 29 Mart’a kadar sürecek. Nisan ayında başlayacak olan beta testine katılarak oyunu denemek isteyen oyuncular resmi internet sitesi üzerinden kayıt yaptırabilirler.
Tower of Fantasy, hızlı tempolu bir savaş sistemi barındıran bir açık dünya oyunu. Oyun, oyuncuların aksiyon esnasında silahlarını ve oynanışlarını değiştirerek kişiselleştirilmiş bir dövüş stili oluşturmalarına olanak tanıyor. Ayrıca oyunun hem tek başına hem de çevrim içi olarak bir grup arkadaşla keşfedilebilecek geniş dünyasında kendine özgü NPC’ler yer alıyor.