Anasayfa Haber Moto Edge 30 Geekbench’te Görüldü

Moto Edge 30 Geekbench’te Görüldü

Moto Edge 30

Birkaç hafta önce Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto Edge 30 Pro resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi de GSM Arena tarafından paylaşılan yeni bir habere göre, bir süredir söylentileri ortalıkta dolanan Moto Edge 30, Geekbench platformunda ortaya çıktı.

Geekbench listesinden anlaşıldığı kadarıyla Moto Edge 30’da yonga seti olarak Snapdragon 778G+ bulunacak. Moto Edge 20 ve Moto Edge (2021) modellerinde Snapdragon 778G olduğunu göz önünde bulunduracak olursak bunun bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.

Moto Edge 30

Bunların yanı sıra Moto Edge 30, Android 12 işletim sistemi ve 8 GB RAM ile birlikte gelecek. Aynı zamanda akıllı telefonda Motorola’nın Ready For olarak adlandırdığı kendi masaüstü modu da bulunuyor, bu nedenle telefonun ekstra işlem gücü bilgisayar benzeri çoklu görevler için kullanılabilecek.

Son olarak Moto Edge 30’un (model numarası XT2203-1), kısa bir süre önce Birleşik Arap Emirlikleri’nin bir regülasyon kurumunda da ortaya çıktığını, ancak buradan telefonla ilgili yeni bir bilginin edinilmediğini de belirtelim.