Anasayfa Haber Oppo K10 Modelinin Bazı Özellikleri Sızdırıldı

Oppo K10 Modelinin Bazı Özellikleri Sızdırıldı

Oppo K10

Oppo, yeni akıllı telefonu K10’u 23 Mart Çarşamba günü tanıtacak. Akıllı telefon üreticisi; Snapdragon 680 yonga seti, 50 MP’lik birincil kamera, 16 MP’lik selfie kamerası, yana monte edilmiş parmak izi okuyucu, çift SIM kart desteği, mikro SD kart yuvası ve sanal RAM artırımı da dahil olmak üzere Oppo K10 modelinin pek çok özelliğini zaten daha önceden açıklamıştı.

Pazartesi günü ise Oppo, yeni akıllı telefonunun batarya kapasitesini ve şarj hızını açıklayacaktı. Ancak yeni bir haberde tüm bu detaylar ortaya çıktı. Eğer sızıntı bilgiler doğruysa Oppo K10, 33 watt gücünde şarj desteğine sahip 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak.

Oppo K10

Bunların yanı sıra kaynak, Oppo K10’nun 6,5 inç boyutunda, 90 Hz ekran yenileme hızına sahip, Full HD+ LCD ekran ile birlikte geleceğini ifade ediyor. Aynı zamanda akıllı telefonun Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 işletim sistemini barındıracağını ve 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacağını da iddia ediyor.

Bununla birlikte Oppo K10, arka tarafta üç lensli bir kamera donanımına sahip olacak. Bu üçlü kamera donanımı 50 MP’lik birincil kamera, 2 MP’lik derinlik algılayıcı kamera ve 2 MP’lik makro kamera sensörlerinden meydana gelecek.

İlk olarak Hindistan’da satışa sunulacak olan yeni akıllı telefonun 265 dolar’a (240 euro) tekabül eden bir fiyat ile satışa sunulacağı iddia ediliyor. Akıllı telefonun Hindistan’dan başka hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.