Anasayfa Haber PlayStation Oyun Abonelik Servisi Gelecek Hafta Tanıtılabilir

PlayStation Oyun Abonelik Servisi Gelecek Hafta Tanıtılabilir

PlayStation Oyun Abonelik

Sony tarafından bir Xbox Game Pass rakibinin tanıtılacağı hakkındaki dedikodular heyecan yaratmıştı. Son olarak Bloomberg, oyuncuların belki de çok fazla beklemeyeceğini ve PlayStation oyun abonelik servisinin gelecek hafta tanıtılabileceğini ileri sürmüş durumda.

Bloomberg’in haberine göre, kod adı Spartacus olan servis için Sony son yıllardan çarpıcı bir hit oyun dizisi hazırlıyor. Öte yandan bunların birinci taraf veya üçüncü taraf oyunları olup olmadığına dair herhangi bir bilgi verilmiyor. Ayrıca Spartacus’ün Sony’nin hali hazırda sunduğu PlayStation Plus ve PlayStation Now aboneliklerinin tekliflerini birleştirdiği ifade edilmiş.

Daha önce servisin PlayStation Plus özelliklerinden başlayarak bulut oyunlarına, genişletilmiş demolara ve en üst düzeyde sunulan retro konsollardan klasik oyunlara kadar erişim katmanları sunacağı söylenmişti. Aboenlik fiyatlarının nasıl olacağı da merak konusu ancak servisin Microsoft’un fiyatlandırmasıyla rekabet etmesi bekleniyor.

Diğer taraftan Xbox Game Pass’ten farklı olarak Sony’nin servisinin yeni çıkan oyunlara ilk gün erişim sunmayacağı ifade ediliyor. Yakında çıkacak olan God of War Ragnarök, Spartacus piyasaya sürüldüğünde mevcut olmayacak bir oyun olarak haberde sunulan örneklerden birisi.

Bakalım Sony bu hafta beklenen duyuruyu yapacak mı?