Anasayfa Haber OnePlus Nord Buds, FCC Sertifikası Aldı

OnePlus Nord Buds, FCC Sertifikası Aldı

OnePlus Nord Buds

OnePlus’ın yaklaşmakta olan OnePlus Nord Buds kulaklıklarının detayları, FCC listesi aracılığıyla ortaya çıkmış oldu.

Geçmişte ortaya çıkan sızıntılar, OnePlus’ın Nord markalı akıllı telefonlarının yanında, aynı isimle akıllı saatini de piyasaya sürmeye hazırladığını ortaya koyuyordu. Bugün ortaya çıkan son bulgulara göre şirket, Nord markasını genişletmeye devam edecek. Öyle ki, şirket ses segmentine de Nord markası ile giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşan kablosuz kulaklıklarının detayları, FCC listesi aracılığıyla ortaya çıktı.

OnePlus Nord Buds, FCC sertifikasyon web sitesinde E505A model numarası ile listelenmiş. FCC veritabanı, cihazın tasarımını ve pil kapasitesini de bizlere gösteriyor. Sertifika aynı zamanda, “OnePlus Nord Buds” takma adını da doğrulamış oldu. Listeye göre cihaz, yarım kulak içi tarzı bir tasarımla gelecek. Görsellere göz atıldığında, cihazın gövde tasarımının da oldukça kısa olduğu göze çarpıyor. Liste, kulaklıkların siyah renk seçeneğini bizlere gösterse de lansman sırasında daha fazla renk seçeneğinin mevcut olacağını söyleyebiliriz.

Listede yer alan diğer bilgilere baktığımız zaman, kulaklıkların kasasının 480mAh Li-ion pil kapasitesi ile geleceğini görüyoruz. Kulaklıklar ise her biri 41mAh bataryaya sahip olacak şekilde tasarlanmış. Bunun yanı sıra, OnePlus Nord Buds kulaklıklar Type-C şarj noktasına sahip olacak. Kulaklıkların yanında bir Type-C şarj kablosu da gönderilecek.

Son olarak yeni kablosuz kulaklıkların, şirketin sunduğu en uygun fiyatlı kulaklık unvanını almasının beklendiğini belirtelim.