Anasayfa Haber WWDC 2022 İçin Tarih Belli Oldu

WWDC 2022 İçin Tarih Belli Oldu

WWDC 2022 tarih

Apple tarafından WWDC yıllık geliştirici konferansının tarihleri açıklandı. Apple’ın yaklaşan işletim sistemi güncellemeleri ve yeni özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen geliştiriciler, meraklılar ve tüketiciler WWDC 2022 tarihi olan 6-10 Haziran için takvimlerini işaretleyebilirler. Apple’ın etkinliği bu yıl da yüz yüze gerçekleştirmeyeceğini belirtelim. Bu yılki WWDC devam eden pandemi nedeniyle Apple’ın çevrimiçi olarak ev sahipliği yaptığı üçüncü WWDC olacak.

Tüketiciler daha çok Apple’ın yeni iOS, iPadOS, macOS ve watchOS’u duyurduğu ilk günkü açılış konuşmasıyla ilgilenecek olsa da geliştiricilerin Apple’dan yeni yetenekler ve araçlar hakkında bilgi almak için beş günleri olacak. Yüz yüze konferansların aksine WWDC 2022, geliştiricilerin becerilerini geliştirmeleri için çeşitli etkinlikler ve oturumlar içeren, katılımı ücretsiz bir etkinlik olacak.

Son olarak Apple’ın WWDC 2022’yi “gerçekten küresel bir etkinlik” haline getirmek için daha fazla yerelleştirilmiş içeriğin de sözünü verdiğini belirtelim.