Anasayfa Haber Samsung Galaxy S23, MediaTek İşlemciyle Gelebilir

Samsung Galaxy S23, MediaTek İşlemciyle Gelebilir

Samsung Galaxy S23

Samsung, bu zamana kadar amiral gemisi akıllı telefonlarını Qualcomm Snapdragon ve kendi Exynos yongaları ile piyasaya sürdü. Ancak yeni bir haber, Güney Koreli teknoloji şirketinin piyasaya sürmeye hazırlandığı amiral gemisi akıllı telefonları için MediaTek yonga setlerini kullanmayı düşündüğünü iddia ediyor. Bu da Samsung Galaxy S23 modelinin bir MediaTek yonga setine sahip olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı.

Ancak buna rağmen bu bilgiyi sızdıran kaynak, tüm Samsung Galaxy S23 akıllı telefonlarının bir MediaTek yonga setine sahip olmayacağını söylüyor. GSM Arena tarafından paylaşılan ilgili haberde belirtilene göre Samsung, MediaTek yonga setlerini yalnızca Asya’da piyasaya süreceği modeller için kullanacak. Aynı zamanda haberde Samsung Galaxy S22 Fan Edition (FE) cihazlarının yaklaşık olarak yarısının da Tayvanlı şirketin yonga setlerini barındıracağı iddia edilmiş.

Samsung’un Galaxy S23 ve Galaxy S22 Fan Edition modelleri için hangi MediaTek yonga setlerini kullanacağı şu anda belli değil. Bununla birlikte Güney Koreli teknoloji devinin daha önce alt seviye akıllı telefonları için MediaTek yonga setleri tedarik ettiğini belirtmekte de fayda var.