Anasayfa Haber Bülten Amazon.com.tr’nin “Bahar Fırsatları” Devam Ediyor

Amazon.com.tr’nin “Bahar Fırsatları” Devam Ediyor

amazon Bahar Fırsatları

Amazon.com.tr’nin birçok kategoride avantajlar sunduğu “Bahar Fırsatları” özel kampanyasında, teknolojik ürünlerde de kaçırılmayacak fırsatlar tüketicileri bekliyor. 18 Nisan’a kadar en popüler teknoloji markalarının ürünleri, günlük ve saatlik özel tekliflerin yanı sıra indirimli fırsatlarla Amazon müşterileriyle buluşacak.

Amazon.com.tr’nin bu yıl 18 Nisan’a kadar devam edecek “Bahar Fırsatları” kampanyasında uygulanacak fırsatlar sadece moda, ev yaşam ürünleri, spor ve ofis ürünleri, kişisel bakım gibi kategorileri değil en popüler markaların teknoloji ürünlerini de kapsıyor. Kampanya boyunca teknoloji tutkunları bilgisayar ve bileşenleri, dizüstü, elektronik cihazlar, kulaklıklar, cep telefonları ve aksesuarları, ev sineması ve televizyon gibi birçok kategoride ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilecek.

amazon bahar kampanyası

Amazon Prime üyeleri ise her zaman olduğu gibi “Bahar Fırsatları” döneminde de ücretsiz teslimat avantajından faydalanabilecek. Ayda sadece 7.90 TL’ye minimum sepet tutarı olmaksızın aynı gün, ertesi gün ve iki günde teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hızlı teslimatı sunan Amazon Prime’a hemen üye olmak için tıklayın.

Bahar Fırsatları kapsamında öne çıkan teknoloji ürünleri için tıklayınız.