Anasayfa Haber OnePlus’ın İlk Katlanabilir Telefonu Oppo Find N Olabilir

OnePlus’ın İlk Katlanabilir Telefonu Oppo Find N Olabilir

Son zamanlarda birden fazla alt markaya sahip olan akıllı telefon üreticileri, daha önce piyasaya sürdükleri telefonları yeniden markalandırarak satışa çıkartmayı bir gelenek haline getirdiler. Bunu en çok yapan Redmi ve Poco alt markalarına sahip olan Xiaomi iken, Oppo, OnePlus, Realme ve Vivo gibi önemli akıllı telefon markalarını bünyesinde barındıran BBK Electronics de bu duruma yabancı değil.

Yeni bir söylentiye ve GSM Arena tarafından aktarılan habere göre bu kez daha önce piyasaya sürülmüş olan bir akıllı telefonun yeniden markalanmış halini satışa çıkarmayı planlayan marka OnePlus. Şirket, bu yıl içerisinde bir katlanabilir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve iddialara göre bu katlanabilir telefon aslında yeniden markalandırılmış Oppo Find N olacak.

Oppo Find N

Söylentilerin kaynağı tarafından belirtilene göre, OnePlus’ın yeni katlanabilir telefonu ve Oppo Find N arasındaki tek fark cihazların isimleri olacak. Ne yazık ki, OnePlus’ın katlanabilir cihazının ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bir bilgi yok ve yakın zamanda çıkması beklenmiyor.

Oppo Find N, son yıllarda uluslararası alanda açık ara en fazla ilgi gören Oppo markalı ürün. Ancak Oppo bilinmeyen bir nedenden dolayı uluslararası pazarlarda satışa sunmak istemedi.