Anasayfa Haber Samsung Galaxy A52, One UI 4.1 Güncellemesi Alıyor

Samsung Galaxy A52, One UI 4.1 Güncellemesi Alıyor

Samsung Galaxy A52

Samsung son dönemde halihazırda piyasaya sürmüş olduğu cihazları için yavaş yavaş One UI 4.1 kullanıcı arayüzü güncellemesini kullanıma sunuyor. Hatta geçtiğimiz hafta sizlere Samsung Galaxy Tab Active3 tableti için Android 12 işletim sistemi tabanlı One UI 4.1 kullanıcı arayüzü güncellemesinin yayınlandığını aktarmıştık.

Samsung geçtiğimiz ay ise Galaxy A52 5G için Android 12 işletim sistemi tabanlı One UI 4.1 kullanıcı arayüzü güncellemesini yayınlamıştı. GSM Arena tarafından paylaşılan yeni bir habere göre, Güney Koreli teknoloji şirketi şimdi de Ocak ayında One UI 4 güncellemesi alan Samsung Galaxy A52 4G modeli için söz konusu yazılım güncellemesini kullanıma sundu.

Samsung Galaxy A52

One UI 4.1 kullanıcı arayüzü güncellemesinin tam değişiklik günlüğüne sahip değiliz. Ancak bu yazılım güncellemesiyle ilgili olarak Twitter’da paylaşılan bir ekran görüntüsü, güncellemeyle birlikte Samsung Galaxy A52’nin Galeri uygulamasına bazı düzenleme araçlarının eklendiğini gösteriyor. Galaxy A52 için One UI 4.1 güncellemesi şu anda Brezilya’da kullanıma sunuluyor ve yakın zaman içerisinde diğer bölgeler için de yavaş yavaş yayınlanmaya başlayacak.

Eğer bir Samsung Galaxy A52 kullanıcısıysanız ve cihazınız için One UI 4.1 güncellemesinin yayınlanıp yayınlanmadığını manuel olarak kontrol etmek isterseniz, “Ayarlar” menüsünden “Yazılım Güncellemesi” seçeneğine tıklayarak bunun kontrolünü sağlayabilirsiniz.