Anasayfa Haber Yeni Bir Ghost Recon Oyunu Geliştirme Aşamasında

Yeni Bir Ghost Recon Oyunu Geliştirme Aşamasında

GameSpot’un paylaştığı habere göre, birkaç gün önce yeni bir Ghost Recon oyununun bir yılı aşkın süredir geliştirilmekte olduğuna dair bir iddia ortaya atıldı. Kotaku’nun belirttiğine göre, bir sonraki ana Ghost Recon oyunu, Ubisoft’un 2023 mali yılında piyasaya sürülebilir. Kod adının “Over” olduğu söylenen yeni oyun hakkında bildiklerimiz şimdilik bunlarla sınırlı.

Ubisoft, geçtiğimiz aylarda “Quartz” adlı girişimi aracılığıyla Ghost Recon Breakpoint oyunu için NFT’ler sunmuştu. Oyuncuların büyük bir kısmının bu NFT hamlesine verdiği tepki ise olumsuzdu. Bu nedenle Quartz’ın arkasındaki ekip olan Strategic Innovations Lab’ın o zamandan beri sessiz olduğu bildiriliyor. Bu arada Ubisoft’un geçtiğimiz günlerde Breakpoint için sunduğu desteği sonlandırma kararı aldığını da hatırlatalım.

Ghost Recon

Ubisoft, geçen yıl oynaması ücretsiz bir canlı servis oyunu olan Ghost Recon Frontline’ı duyurmuştu. Kotaku’nun belirttiğine göre, bu yılın başlarında şirket içerisinde gerçekleştirilen olumsuz bir oyun testi projenin sıfırlanmasına neden oldu ve bu nedenle oyunun yakın zaman içerisinde piyasaya sürülmeyeceği ifade ediliyor.

Pathfinder kod adlı başka bir Ubisoft projesinin de şu sıralarda geliştirilmekte olduğu bildiriliyor. Belirtilene göre Pathfinder kod adlı bu oyun, Ubisoft’un battle royale oyunu Hyper Scape’e benziyor, ancak daha karikatürümsü bir tarza sahip.