Anasayfa Haber Apple Studio Display Güncelleme Hatası Düzeltildi

Apple Studio Display Güncelleme Hatası Düzeltildi

Display Studio Güncelleme Hatası

Apple Studio Dispay sahiplerinin ürün yazılımı güncelleme hatası aldıklarını ve bunu Apple tartışma forumlarında dile getirdiklerini sizlerle paylaşmıştık. Neyse ki Apple elini çabuk tutarak bu hatayı ortadan kaldırmış durumda.

Yaşanan olayın sadece bir sunucu sorunu olduğu düşünülse de işin aslının Apple’ın unutkanlığı olduğu iddia ediliyor. MacRumors’un haberine göre, Apple hata ile ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı ancak şirketin OS 15.4.1 güncellemesini yayınlarken Studio Display’in varlığını unuttuğu ileri sürülüyor. Şirketin iOS 15.4’ü imzalamayı durdurmasıyla sürüm kullanılamaz hale geliyor ve cihazlar bunu yükleyemiyor. Studio Display de temelde bir iPhone 11 donanımına sahip olduğundan 15.4 sürümünü düzgün yükleyememiş ve Studio Display için iOS 15.4.1 sunulmamış.

Apple Studio Display 64 GB

Daha sonra Apple sorunu Pazar gecesi 15.4’ü tekrar imzalayarak çözüme kavuşturmuş durumda. Diğer taraftan kullanıcılar tarafından eleştirilen web kamerasına dair güncellemenin daha sonra geleceğinin ifade edildiğini de not olarak düşelim.