Anasayfa Haber PS5 DualSense İçin Güncelleme Uygulaması Geliyor

PS5 DualSense İçin Güncelleme Uygulaması Geliyor

DualSense Güncelleme Uygulaması

PlayStation 5 (PS5) DualSense oyun kumandası için ürün yazılımı güncelleme uygulaması yakında PC ve Mac platformlarına gelebilir.

Reddit kullanıcısı Kgarvey, PlayStation resmi web sitesinde bu ürün yazılımı güncelleyici için önbelleğe alınmış bir Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi keşfetti. Öte yandan bu uygulamanın yayınlanacağı bilgisi dışında maalesef pek bir bilgi yok.

Bir PS5 DualSense denetleyici ürün yazılımı yükseltme uygulamasının piyasaya sürülmesi sayesinde PC oyunları için daha iyi DualSense desteği sağlanabilir. Halihazırda birden fazla oyun, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler gibi benzersiz DualSense özelliklerini destekliyor. Bunların sadece kablolu durumda çalıştığını da belirtelim. Belki de uygulama ile özellikler Bluetooth aracılığıyla da kullanılabilir hale gelebilir.

PS5 DualSense oyun kumandası konsolla birlikte Kasım 2020’de piyasaya sürüldü. O zamandan bu yana kontrol cihazının orijinal sürümüne kıyasla kırılmalarını zorlaştırması gereken tetikleyiciler için daha güçlü yaylara sahip yeni bir kontrol cihazı sürümü de piyasaya sürüldü.